Ruiterkamp - Manege Soethout

Ga naar de inhoud

Ruiterkamp


januari 2019

Geachte Ouders, Beste jongens en meisjes,
 
Nog even en het is weer zover. Dan organiseren wij weer onze JEUGD-RUITERKAMPEN!

Alle kinderen tot 17 jaar kunnen hieraan meedoen.
De kampen zullen dit jaar gehouden worden in de week van:

Week 1 7 juli t/m 12 juli   VOL ! Ruilen alleen in overleg met Albert
Week  2  14 juli t/m 19 juli  VOL ! Ruilen alleen in overleg met Albert
Week 3  4 aug t/m  9 aug.

De kampen beginnen op zondag-ochtend. We verwachten de kinderen om 10.30uur waarbij we U graag ontvangen met een kopje koffie. De kinderen slapen in grote legertenten en wanneer iedereen een plaatsje heeft gevonden gaan we beginnen met de verschillende activiteiten. Natuurlijk staat paardrijden voorop deze week. Ieder kind krijgt een pony of paard toegewezen waar hij of zij deze week voor mag zorgen. Dat willen zeggen  borstelen, zadelen e.d. Elke dag wordt er 2x gereden, in het bos of in de manege voor nog wat extra instructie, behalve op woensdag. Dan rijden we maar 1x want s’middags gaan we dan zwemmen.
 
Behalve paardrijden staan er natuurlijk ook vele andere leuke dingen op het programma. Er zijn spannende bosspelen en activiteiten in de avond op de manege. Ook houden we een disco-avond en natuurlijk ook een dropping. De laatste avond is er natuurlijk weer een bonte avond . De laatste dag is er s’middags een springwedstrijd waarbij de ouders mogen komen kijken,  deze begint om 14.00 uur. Hierna is het kamp om 17.00uur afgelopen. Alle kinderen krijgen tevens een mooie herinnering aan het kamp.
Onze manege grenst aan een prachtig natuurgebied zodat we geen wegen over hoeven te steken tijdens de bosritten. Uiteraard is continue deskundige leiding aanwezig.

De kosten van het kamp zijn :  € 295,00 (dit is dit jaar incl. de Video op dvd of usb stick)

Omdat de belangstelling groot is en wij per week maar een maximum aantal kinderen kunnen ontvangen, houden wij de volgorde van opgeven aan. Vanaf a.s. zaterdag 19/1 gaat de inschrijving open vanaf 17 uur, dit gaat via online inschrijven op de site www.soethout.nl. U krijgt hiervan een bevestigingsmail indien u deze niet heeft ontvangen check dan even je spam mail en anders neem even contact met ons op.  Bij inschrijven vragen wij U een bedrag van € 100,00 te voldoen, de rest voor aanvang van het ruiterkamp. Indien U vragen heeft kunt U natuurlijk altijd bij ons terecht. Vraag het gerust!
Let wel: Uw kind is pas opgegeven wanneer u de aanbetaling heeft betaald en word zonder medische redenen niet terugbetaald.

Met vriendelijke groeten,
Albert en Michiel Soethout  

Manege Soethout
Steenovenweg 2a
5091 JS OOSTELBEERS
0499-575593
info@soethout.nl
www.soethout.nl
IBANnr: NL79 RABO 0138 8101 92Inschrijfformulier Ponykamp 2019 :

Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
DVD
USB stick
Tip
Tip
Week 3 van 4 aug t/m 9 aug
Tip
Tip

Download hier een aanmeldingsformulier.

manege soethout telefoon 0499 575593
Terug naar de inhoud