Ponykamp 2018 - Manege Soethout

Ga naar de inhoud

Ponykamp 2018

INSCHRIJVEN

Januari 2018
 
 
Geachte Ouders, Beste jongens en meisjes,

Nog even en het is weer zover. Dan organiseren wij weer onze PONY-KAMPEN!
 
Alle kinderen tot 17 jaar kunnen hieraan meedoen.

De kampen zullen dit jaar gehouden worden in de week van
 
8 juli t/m 13 juli  VOL (onder voorbehoud afmeldingen)
15 juli t/m 20 juli
5 aug t/m 10 aug
     
De kampen beginnen op zondagochtend. We verwachten de kinderen om 10.30 uur waarbij we U graag ontvangen met een kopje koffie. De kinderen slapen in grote legertenten en wanneer iedereen een plaatsje heeft gevonden gaan we beginnen met de verschillende activiteiten. Natuurlijk staat paardrijden voorop deze week. Ieder kind krijgt een pony of paard toegewezen waar hij of zij deze week voor mag zorgen. Dat willen zeggen borstelen, zadelen e.d. Elke dag wordt er 2x gereden, in het bos of in de manege voor nog wat extra instructie, behalve op woensdag. Dan rijden we maar 1x want s ’middags is er een huifkartocht.
 
Behalve paardrijden staan er natuurlijk ook vele andere leuke dingen op het programma. Er zijn spannende bosspelen en als het mooi weer is gaan we zwemmen. Ook houden we een disco-avond en natuurlijk ook een dropping. De laatste avond is er natuurlijk weer een bonte avond. De laatste dag is er s’ middags een springwedstrijd waarbij de ouders mogen komen kijken, deze begint om 14.00 uur. Hierna is het kamp om 17.00 uur afgelopen. Alle kinderen krijgen tevens een mooie herinnering aan het kamp.
 
Onze manege grenst aan een prachtig natuurgebied zodat we geen wegen over hoeven te steken tijdens de bosritten.
 
Uiteraard is continue deskundige leiding aanwezig.
 
De kosten van het kamp zijn: € 275,00
 
Omdat de belangstelling groot is en wij per week maar een maximumaantal kinderen kunnen ontvangen, houden wij de volgorde van opgeven aan. Wanneer U Uw kind wilt opgeven kunt U contact opnemen met Albert of Michiel en bijgaande antwoordstrook afgeven. Ook kunt u uw kind online inschrijven via de site www.soethout.nl. Bij inschrijven vragen wij U een bedrag van € 100,00 te voldoen, de rest voor aanvang van het ponykamp. Indien U vragen heeft kunt U natuurlijk altijd bij ons terecht. Vraag het gerust!
 
Let wel: Uw kind is pas opgegeven wanneer u de aanbetaling heeft betaald en deze wordt zonder medische redenen niet terugbetaald.
 
 
Met vriendelijke groeten,
 
Albert Soethout  
 
 
Manege Soethout
 
Steenovenweg 2a
 
5091 JS OOSTELBEERS
 
0499-575593
IBANnr: NL79 RABO 0138 8101 92Inschrijfformulier Ponykamp 2018:

Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Ja
Nee
Tip
Tip
Week 2 van 15 juli t/m 20 juli
Week 3 van 5 aug t/m 10 aug
Tip
Tip

manege soethout telefoon 0499 575593
Terug naar de inhoud