Ponykamp 2017 - Manege Soethout

Ga naar de inhoud

Ponykamp 2017

Oostelbeers, juli 2017


Geachte Ouders, Beste Jongens en Meisjes,

Nog even en het is weer zover. Dan begint weer het PONY-KAMP. Daarom nog even een kort bericht met daarin een aantal belangrijke zaken.

Zorg ervoor dat je zeker de volgende spulletjes bij je hebt:
- laarzen en goeie schoenen voor de spelen in het bos
- een cap  (VERPLICHT TIJDENS HET RIJDEN)
- genoeg schone sokken
- zwemspullen
- toiletbenodigdheden
- regenkleding
- zaklamp ( + extra batterijen)
- paardenborstels, zweepje etc.
- vuilniszak met je naam voor wasgoed
- stretcher of matras om op te slapen (liever geen 2 persoons)
- slaapzak o.i.d.

Het is zeer verstandig om in laarzen, caps , borstels en kleding je naam te schrijven, zodat je steeds je eigen spullen terug kunt vinden.

De laatste avond wordt er een bonte avond georganiseerd. Het zou leuk zijn als iedereen daaraan mee zou doen. Natuurlijk kun je thuis al oefenen, alleen of met andere kinderen. De spullen die je nodig hebt kun je meebrengen. Lukt het je niet om iets te verzinnen, dan zullen wij je helpen. Het is natuurlijk fijn als je zelf  je muziek meebrengt, maar zet dan vooral goed je naam op de CD, zodat het niet kwijt raakt.

Mocht uw kind medicijnen gebruiken of extra aandacht nodig hebben voor het een en ander, wilt u dit dan alstublieft direct melden bij aankomst bij de leiding. Als uw kind geen zwemdiploma heeft worden wij hier graag van op de hoogte gesteld. Wij kunnen hier dan rekening mee houden. Bovendien is het fijn als u uw kind een (mobiel) telefoonnummer meegeeft, waarop wij ten alle tijden iemand kunnen bereiken. U kunt dit ook aan ons doorgeven, dan noteren wij het voor u.

De kinderen worden op zondagochtend om omstreeks 10.30 u. verwacht. Vrijdag om 14.00uur beginnen wij met de springwedstrijd, hierbij zijn de ouders van harte welkom. Daarna willen rond 17.00 uur het kamp afsluiten. Het is inmiddels al traditie geworden dat we samen met de ouders de video die tijdens de kampweek gemaakt is, bekijken.

Uw kind is definitief opgegeven na storting van het aanbetalingbedrag. Dit bedraagt € 100,-
Het resterende bedrag van € 175,-- kan worden voldaan wanneer U Uw kind brengt of eerder door overschrijving.

Stortingsmogelijkheid: Rabobank Oirschot  NL 79 RABO 013.88.10.192

Als U tenslotte nog vragen heeft, neemt U dan alstublieft contact met ons op. Rest ons nog U allen een prettige vakantie toe te wensen en voor de jongens en meisjes:
van harte welkom en een heel fijn ruiterkamp toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Albert Soethout

manege soethout telefoon 0499 575593
Terug naar de inhoud